1 jaar DeGroot-FM-

DeGroot-FM- vierde in Februari jongstleden z’n éénjarig bestaan, wat ons betreffende eigenlijk niet meer dan een voetnoot. Zoals we altijd zeggen: de presentator is te allen tijde ondergeschikt aan het programma, en vooral de inhoud ervan. Het lijkt ons dan ook vooral de ideale gelegenheid om u, de luisteraar, hartelijk te danken. Voor de wekelijkse interesse in ons programma, en voor het luisteren tout court. En daaraan koppelen we alvast de belofte om jaargang 2 minstens even interessant te maken…

Elke week gaat DeGroot-FM- terug naar een bepaalde week uit het muzikale verleden, met dezelfde data als de week van de uitzending. Door middel van muziek, en herinneringen van toen, wordt die week weer tot leven gewekt.

Themaradio door een even rebelse als romantische muziekliefhebber. Genre of jaartal zijn van geen belang, zolang de energie en ‘liefde voor muziek’ maar 2 uur lang de huiskamers binnendenderen. DeGroot-FM- brengt een eigenzinnige mix van oude en nieuwe platen, verrassend en onvoorspelbaar.

DeGroot-FM- op jouw radiostation?

(pdg).

Geef een reactie