BOO: de radio voor Zuidoost-Limburg!

Het radiolandschap in Limburg verandert drastisch in de maand Januari 2018. BOO, nu nog de stadsradio van Bilzen, kreeg in November van dit jaar een verlenging en uitbreiding van haar radio-erkenning voor de komende 9 jaar. Dit betekent dat BOO zijn werking de komende jaren kan verderzetten. Een bevestiging van de sterke lokaal verankerde -maar ook professionele- werking die het radiostation de afgelopen vier jaar heeft bewezen. Het behalen van de nieuwe vergunning betekent dat BOO, naast de vertrouwde frequentie in Bilzen, 105.1 FM, twee nieuwe frequenties krijgt: Lanaken (107.1 FM) en Tongeren (107.3 FM). De omroep zal blijven uitzenden vanuit de studio in Bilzen, maar het luistercomfort zal beter zijn en het zendbereik uiteraard een stuk groter.

BOO zal zich vanaf Januari 2018 profileren als ‘de radio voor Zuidoost-Limburg’. Belangrijkste pijlers blijven betrouwbare regionale informatie, in combinatie met een zorgvuldig geselecteerd muziekaanbod. De muziekkeuze zal blijven bestaan uit vooral muziek van de jaren ’70 en ’80.

#BOO #radio #Limburg #Bilzen #Lanaken#Tongeren #radiovoorzuidoostlimburg

BOO krijgt vanaf 2018 dus een nieuwe uitstraling. Bij de ingang van het nieuwe jaar neemt BOO ook een nieuwe vormgeving in gebruik. BRUO zorgde voor de nieuwe jingles, met de stemmen van Nathalie Delporte en Alain Colpaert. Het pakket heeft een nieuw logo gekregen met een tiental algemene id’s en een vernieuwd Top Of The Hour. Ook het Regionieuws zit in een nieuw jasje.

Rob Van Daele, muziekverantwoordelijke bij BOO, is alvast tevreden over het werk van BRUO. “BOO was op zoek naar een nieuwe stap in vormgeving en BRUO begreep wat we zochten. Vanaf het eerste moment waren we onder de indruk van de vormgeving.”

Het team van BOO wenst zijn luisteraars alvast een ‘Luisterrijk 2018’.

(pdg).| ? www.hitjock-muzieksite.be
 @ www.radioboo.be

Geef een reactie