DeGroot-FM- vanaf 15/08 terug op de radio!

Peter De Groot is een tijdje uit roulatie geweest. Midden Juli onderging de Limburgse radiopresentator een operatie aan de slokdarm en maag. Het herstel gaat wat trager dan vooropgesteld. Maar goed nieuws, vanaf volgende week is DeGroot-FM- terug op de radio!

Komende week o.a. aandacht voor Elvis Presley. Een fenomeen. Weergaloos op het podium en bijzonder getalenteerd in de studio. Sterfdag 16 Augustus 1977. Maar ook voor het legendarische festival Woodstock: Three days of peace and music. Dat was de slogan van het Woodstock Music and Art Fair festival, dat in het weekend van 15, 16 en 17 Augustus 1969 plaatsvond. Muziek is er o.a. van Kim Dejonghe, Freek Vanrooy, Kelsey Adams en Dina Rodrigues

Elke week gaat DeGroot-FM- terug naar een bepaalde week uit het muzikale verleden, met dezelfde data als de week van de uitzending. Door middel van muziek, en herinneringen van toen, wordt die week weer tot leven gewekt.

Themaradio door een even rebelse als romantische muziekliefhebber. Genre of jaartal zijn van geen belang, zolang de energie en ‘liefde voor muziek’ maar 2 uur lang de huiskamers binnendenderen. DeGroot-FM- brengt een eigenzinnige mix van oude en nieuwe platen, verrassend en onvoorspelbaar.

➡️ Je kan DeGroot-FM- beluisteren op verschillende radiostations. Bekijk het overzicht op de website!

(persbericht). | ? www.hitjock-muzieksite.be

Geef een reactie