Er komt een derde seizoen van DeGroot-FM-!

De kogel is door de kerk: er komt een derde seizoen van DeGroot-FM-! Dat heeft presentator Peter De Groot bevestigd aan onze redactie. Het programma zal vanaf Januari 2018 –in gepersonaliseerde versie- te horen zijn bij BOO (radio voor Zuid-Oost Limburg) en Radio Media (muziekradio met een hart voor de regio Avelgem en omstreken). Daarnaast blijft DeGroot-FM- ook te beluisteren bij verschillende internetstations. Daar wordt later nog verder over gecommuniceerd.

DeGroot-FM- gaat terug naar een bepaalde week uit het muzikale verleden, met dezelfde data als de week van de uitzending. Door middel van muziek, en herinneringen van toen, wordt die week weer tot leven gewekt. Themaradio door een even rebelse als romantische muziekliefhebber. Genre of jaartal zijn van geen belang, zolang de energie en ‘liefde voor muziek’ maar 2 uur lang de huiskamers binnen denderen. DeGroot-FM- brengt een eigenzinnige mix van oude en nieuwe platen, verrassend en onvoorspelbaar.

Daarnaast komt er ook een tweede seizoen van Helden van de Popmuziek. Voor het programma van Rob Van Daele wordt samengewerkt met dezelfde radiostations als hierboven vermeld.

(persbericht). | ? www.hitjock-muzieksite.be

Geef een reactie