Evenementenbeurs Festivity is de gezelligste beurs van Vlaanderen!

Ignace Crombé, ondertussen 33 jaar zaakvoerder van zijn organisatie- en theaterbureau Animô, weet beter dan wie ook wat ‘feesten organiseren’ betekent. Hij is dan ook de geknipte man voor het organiseren van een jaarlijkse festiviteitenbeurs. Na één jaar onderbreking, staat zijn zesde editie opnieuw geprogrammeerd in de Porseleinhallen te Wevelgem.
Deze beurs richt zich tot bestuursleden van verenigingen en verantwoordelijken van scholen, openbare besturen en bedrijven. Ook particulieren die een feestje willen organiseren, kunnen hier ideeën opdoen
en hun feest plannen van A tot Z. Al wie binnenkort iets te vieren heeft, kan hier een zee van inspiratie opdoen : voor een schoolfeest, babyborrel, verjaardagsfeest, jubileum, huwelijk, communie-of lentefeest, bedrijfsfeest, jaarlijks feest van uw vereniging, Sinterklaas- of Kerstfeest,…

De beurs herbergt 55 standhouders en biedt de bezoeker een gevarieerd aanbod uit de entertainmentbranche. Niet alleen artiesten en attractieverhuur, maar ook diverse toeleveringsbedrijven tekenen present. Je vindt er stands omtrent verhuur van feestmateriaal, klank- en lichtinstallaties, catering, drukwerken, kinderanimatie, theaterbureaus, straatanimatie, goochelaars, clowns, dierenverhuur, muzikanten, zangers en zangeressen, fotografie, circusshows, ballondecoratie, roofvogeldemonstraties, kaartlegster, DJ, video livestream, seniorenshows, ballonvaarten, travestieshows en nog veel meer.
Doorlopend zijn er ook optredens en demonstraties op het showpodium, waarbij het publiek kan toekijken vanop een gezellig terras met een drankje en een hapje.
Vele standhouders organiseren ook een wedstrijd, verdelen gratis gadgets of geven mooie beurskortingen.
Wie bijvoorbeeld een selfie neemt met organisator Ignace Crombé op zijn stand van Animô en deze post op Facebook, maakt kans op één van de vele Festivity-prijzen.

De beurs Festivity vindt plaats in de Porseleinhallen, Cultuurpad 1 (via Deken Jonckheerestraat) te Wevelgem en is open op donderdag 27 oktober van 18 uur tot 22 uur, op vrijdag 28 oktober van 11 uur tot 20 uur en zaterdag 29 oktober van 10 uur tot 18 uur (opgelet : NIET op zondag !).
Inkom € 10 – gratis voor kinderen tot 12 jaar.
Er is een ruime parking bij de feestzaal Cortina in de Lauwestraat 59, die gratis kan gebruikt worden door de bezoekers van Festivity en op wandelafstand is van de Porseleinhallen.
Na het bezoek aan de beurs krijgt elke bezoeker trouwens nog een uitnodigingskaart voor een gratis drink en een hapje in deze Salons Cortina, een droomlocatie voor allerlei events, waar een korte rondleiding zeker de moeite waard is en waar ze hun nieuwste projekt ‘Avenue Madeleine’ als unieke ‘foodstreet’ zullen toelichten.

Voor meer info : www.festivity.be of contacteer organisator Ignace Crombé op 0475 71 50 24 of via info@animobvba.be

(persbericht).

Geef een reactie