Het Coronatijdperk: terugkeren naar een vrijer leven!

De Coronasituatie heeft de meesten van ons verplicht laten vertragen. Ik merk dat het verplicht vertragen heel wat mensen toch ook waardevolle inzichten heeft gebracht, ik hoop zo hard voor ieder van ons dat die inzichten niet als sneeuw voor de zon zullen smelten eens we weer terug naar ‘business as usual’ gaan.

Durven vertragen, dat betekent durven keuzes maken. Wat doe je nog wel, wat doe je niet meer. Durven vertragen, dat is durven nee zeggen en durven je grenzen stellen, op je werk en in je priv├ę. Durven vertragen, dat is durven foert zeggen! Durven vertragen, dat is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kan geven.

Laten we, met zijn allen, anderzijds ook enorm blij zijn dat we stilaan terugkeren naar een vrijer leven (waarbij evenwel het anderhalvemeteren belangrijk zal blijven).
Dat betekent o.a. dat ook wij onze activiteiten weer kunnen hernemen. Vanaf 21 juni maken we terug radio voor FM Goud. En met ingang van morgen grasduinen we ook weer volop in de muziekgeschiedenis voor Hitjock-muzieksite!

Spread the word, muzikale vrienden! En hou het ondertussen veilig en gezond…

(pdg). | ­čîÉ www.hitjock-muzieksite.be