Hoezee! We’re Back!

Hoezee! Na een lange periode van afwezigheid hernemen we vandaag onze activiteiten voor Hitjock-muzieksite! De Coronacrisis houdt ons dagelijkse leven ondertussen al een aantal weken ‘on hold’. Toch durven we voorzichtig vooruitkijken naar wat de toekomst ons na de crisis zal brengen. Met Hitjock-muzieksite gaan we dus toch weer een beetje richting ‘business as usual’…

✔️ Hitjock-muzieksite is de website voor de gepassioneerde muziekliefhebber. Je vindt er boeiende artikels over albums en artiesten. Leuke feiten en anekdotes uit de muziekgeschiedenis. Een diversiteit aan hitlijsten. En nog zo veel meer …
Meer info: redactie@hitjock-muzieksite.be.

Voor de promotie van je nieuwe single of album kan je steeds terecht op de Hitjock-Blog.
Op onze blog is er ook plaats voor diverse decennia- en hitlijsten, een terugblik op de muziekgeschiedenis, enz..

✔️ Met ingang van juni 2020 worden de pagina’s Hitjock-muzieksite en Radio Actua samengevoegd. We blijven dus via deze pagina frequent informeren over het recentste radionieuws! We doen dit op een betrouwbare, onafhankelijke en respectvolle manier.

➡️ Heeft u zelf wat te melden?

Persberichten, kalenders en andere informatie, gerelateerd aan het medium radio, kunnen gemaild worden naar redactie@hitjock-muzieksite.be.
We selecteren autonoom uit die berichten de items die we zelf relevant vinden om te brengen. We danken u alvast voor de informatie.

*Belangrijk zijn datum, plaats, uur, een korte omschrijving van het evenement.

*Vermeld indien mogelijk het onderwerp, de datum en de plaats in de onderwerpregel van uw mail, dat maakt het makkelijker om de binnengekomen berichten te sorteren.

*Geef bij voorkeur alle informatie mee in de mail zelf. Een bijlage kunt u gebruiken voor extra achtergrondinformatie. Uw persbericht tegelijkertijd als tekstdocument in bijlage versturen hoeft dus niet.

Met vriendelijke groet,
(pdg). | 🌐 www.hitjock-muzieksite.be