Kipfestijn voor zorgbehoevende Robbe (6)!

Robbe Degang lijdt aan cerebrale parese of hersenverlamming. Het zesjarige jongetje uit Sint-Jozef De Geite kan niet stappen en praten gaat erg moeilijk. Om Robbe en z’n ouders te steunen, wordt op 16 september een benefiet georganiseerd in OC De Kouter in Kortemark. De opbrengst gaat naar een computer met oogbesturing voor Robbe.

Aangezien die computer een slordige 20.000 euro kost, kwam Joris Denoo, de vader van Fien en de grootvader van Robbe, met een voorstel. ‘Vorig jaar had een nicht van Tom ook al eens een benefiet georganiseerd tijdens een evenement in de Verlichte Geest in Roeselare’, legt hij uit. ‘Tom en Fien wisten van niets, maar ze waren aangenaam verrast door de steun. Het idee om iets dergelijks bij ons in Kortemark te organiseren is toen beginnen rijpen. Na de geboorte van Warre ben ik aan de praat geraakt met Geert Vanneste (een vriend van Joris en de man achter het succesvolle foodtruckfestival in Kortemark – red.) en zo werd het benefiet concreet. Samen organiseren we op 16 september een kipfestijn in OC De Kouter.’

Kaarten zijn te reserveren op het nummer 0473/37.63.26 of via jo.denoo@telenet.be. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen 10 euro. Er wordt een alternatief voor vegetariërs voorzien. Vrije bijdrages kunnen gestort worden op het rekeningnummer BE71 1030 5423 2869.

(persbericht). | ? www.hitjock-muzieksite.be

Geef een reactie