Music For Life | Het Glazenhuis Tienen!

Maandag is het weer zover. Dan gaat de Warmste week, Music For Life, van start op StuBru. Ook dit jaar kies jij zelf voor welk goed doel je geld wil inzamelen. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving. De Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Music For Life, zal er net als vorig jaar voor zorgen dat al het ingezamelde geld bij de juiste vzw terechtkomt. Dit jaar registreerden meer dan 1000 verschillende vzw’s zich als goed doel.

RZ Heilig Hart Tienen neemt voor een derde keer deel aan de actie en ditmaal slaan ze de handen in elkaar met Stad Tienen, de Tiense handelaarsvereniging Kwixx en de vzw Tienen beweegt. Het Glazen Huis krijgt een plek op de Grote Markt van Tienen.

Van 19 tot en met 22 December zullen personeelsleden van het RZ Tienen live -vanuit dit glazen huis- radio maken. Music For A Smile wordt tijdens deze periode uitgezonden op Stadsradio Aarschot (107.6fm), Stadsradio Leuven (104.9fm) en Stadsradio Tienen (107.7fm).

Voor en tijdens de vierdaagse radiouitzending op de grote markt te Tienen vind je in de omgeving verschillende acties terug. En er staan bovendien heel wat optredens geprogrammeerd. Onder meer Eveline Cannoot, Loredana, Guy Neve, Ida de Nijs – Zangeres en Kim Dejonghe dragen de actie Music for a Smile een warm hart toe.
Het volledige programma kan je terugvinden op glazenhuistienen.be!

(persbericht). | ? www.hitjock-muzieksite.be

Geef een reactie