Nieuwe release Ella Luna!

Een nieuw jaar en ook meteen een nieuwe single voor Ella Luna. ‘We hebben zeker niet stilgezeten tijdens de afgelopen kerstperiode maar heel hard gewerkt aan de nieuwe single’, aldus Ella Luna.

Het is terug een nummer in het Frans geworden maar dit keer schreef Ella Luna het nummer niet zelf zoals de vorige single ‘Tellement je t’aime’.

‘Nee dit keer hebben we gekozen voor een cover maar dan in een totaal nieuw jasje gestoken. Velen zullen het nummer uit de jaren 80 wel kennen maar we zijn overtuigd dat in sommige landen het ook totaal niet gekend is’.

Tot haar eigen grote verbazing heeft Ella Luna met haar vorige single een grote fanbasis opgebouwd in het buitenland en dan meer bepaald in oa Tunesië, Algerije, Frankrijk,…enz.

‘Ja het was even slikken toen ik verscheidene berichtjes kreeg van fans die mij meldden ‘Ella Luna est partout ici…’. Na wat speurwerk bleek inderdaad dat mijn single superveel airplay en aandacht krijgt in sommige landen, waar ik natuurlijk heel blij mee ben.

Ella Luna, is een nieuwe naam maar is als artiest niet aan haar proefstuk toe. Zo had ze in het verleden een artiestencontract bij Jean Kluger (Gibson Brothers, Ottawan, Will Tura,…) en toerde ze ook jaren door Frankrijk.

Ella Luna kan je boeken via eric@pure-entertainment.be

? De nieuwe single van Ella Luna is een feit. Het werd terug een liedje in het Frans, maar deze keer schreef ze het nummer niet zelf, zoals haar vorige single “Tellement je t’aime”. Deze keer werd gekozen voor een cover, het origineel van Gilbert Montagné dateert uit 1984…

(persbericht). | ? www.hitjock-muzieksite.be