Nieuwe release Kim Dejonghe!

In Maart van dit jaar kwam een eerste single van Kim Dejonghe op de markt. “Melodie Zonder Refrein”-geschreven door Andy Vanspranghe- haalde zowat alle hitlijsten in Vlaanderen. Met haar tweede release “Met Hart En Ziel” kiest Kim voor een uptempo nummer.

Kim Dejonghe is een zangeres uit het West-Vlaamse Zonnebeke. Haar zangcarrière ging van start bij het evenementenbureau Et-agency. Na een positieve auditie begon Kim op te treden op privéfeesten, en openbare evenementen, in allerhande muziekgenres. Haar spontaniteit en heldere stem trok de aandacht van de plaatselijke organisaties, en zo kwam ze regelmatig terecht in de voorprogramma’s van gevestigde waarden als Gunther Neefs, Sandrine en Wim Soutaer.

In 2016 werd Kim geselecteerd om deel te nemen aan de blind auditions van The Voice. De jury omschreef haar als iemand met een zeer goede stem maar de keuze van het nummer viel hen wat tegen, zodat ze niet verder kon doorgaan. Die heldere stem was ook RCP Musicproductions niet ontgaan en eind 2016 werd haar een samenwerking aangeboden.

Bekijk hier de videoclip.

(persbericht).

Geef een reactie