Nieuwe release Shi!

Shi is een Vlaams/Koreaanse artieste met een uitzonderlijk mooie en aparte stem. Haar zangtalent werd ontdekt tijdens haar studententijd in Antwerpen, en al snel trad ze op als lead singer in verschillende rock- en coverbands. In de loop van de jaren die daarop volgden maakte Shi kennis met de bigband-scene en trad ze op als graag geziene gaste in orkesten zoals BigBand Lier, S.H.A.P.E., The Stamps (het vocale begeleidingskwartet van Elvis Presly), The Swingmasters, Dirk Van der Linden Quartet, enz…

Eén van de elementen waar ze steeds enorm veel succes mee scoort, is ongetwijfeld haar liefde voor het Franse Chanson. Supersterren als Edith Piaf, Gilbert Bécaud, Charles Aznavour, Dalida, Patricia Kaas en vele anderen zijn voor haar een bron van inspiratie geweest die ertoe geleid hebben om haar nieuwe chanson “Je Vis Ma Vie” op te nemen.
Producer/componist Patrick Hamilton van The Globe Recording Studios uit Loppem schreef het nummer “Je Vis Ma Vie” samen met de Franse tekstschrijver Valentin Stuff. Er werden kosten noch moeite gespaard en zo werd de bijbehorende videoclip in Parijs opgenomen door het professionele team van het audiovisueel bedrijf Iceberg Ahead van Benjamin De Mulder en Michiel Van Durme.

? Bekijk hier de videoclip.

(persbericht). | ? www.hitjock-muzieksite.be

Geef een reactie