Sanne FM | De Parels van bij Ons!

Met als slogan ‘De parels van bij ons’ speelt Sanne FM 85% Vlaamstalig, 5% Hollands en 10% anderstalig van artiesten uit België en Nederland. Maar de zender is er niet alleen voor artiesten met jarenlange bekendheid, ook artiesten die nog maar net hun eerste stappen in de showbizz zetten, en de lokale talenten, vinden bij Sanne FM een medium en een springplank.

Nederlandstalige muziek en radio zijn vandaag meer dan ooit een moeilijke combinatie. Het Nederlandstalige genre komt de laatste jaren steeds minder aan bod zowel op nationale als op commerciële radiozenders. Daarom zijn enkele ervaren radiomakers gestart op 3 Mei 2013 met deze digitale radio, zonder commerciële belangen en bekostigt uit eigen middelen.

Sanne FM richt zich op iedereen die Nederlandstalige muziek uit Vlaanderen en Nederland apprecieert, maar ook liefhebbers van volkse liedjes, smartlappen, kleinkunst, … Ook ondersteunt de zender nieuwe en lokale artiesten en de anderstalige artiesten uit België en Nederland.

Meer info vind je op de website, en de Facebookpagina, van Sanne FM.

  • Meer radionieuws vind je dagelijks op Radio Actua. Zelf wat te melden? Contacteer ons via: redactie@hitjock-muzieksite.be

(persbericht).

Geef een reactie